Opleiding gespreksleider Moreel Beraad

Bloom-Table-Lamp-3d-printed-2

Je wil leren om zelf een MOREEL BERAAD te begeleiden. Dat is een meesterzet! Ik bied daarvoor een 4- daagse opleiding aan.

Doelgroep: Deze opleiding richt zich op deelnemers die binnen hun eigen organisatie morele beraden willen begeleiden, met een groep of een-op-een. De opleiding is praktisch opgezet, we werken vanuit concrete casussen én je krijgt verdieping aangeboden via filosofische context. Daarnaast biedt de opleiding inzicht in de mogelijke valkuilen, om deze vanuit de rol als begeleider moreel beraad te voorkomen.

Opbrengst: Na deze opleiding ben je in staat om een Moreel Beraad in jouw organisatie te begeleiden.

Niveau: Hbo+ denk/werkniveau, van deelnemers wordt verwacht dat zij eerder met groepen  hebben gewerkt, omdat het voor een groep staan en omgaan met groepsprocessen een vaardigheid is die verondersteld wordt.

 

PRAKTISCHE INFO

Data                             In 2024 zijn er twee startmomenten:

1.    Vrijdag  2 februari  +  vrijdagen  9 feb. +  8 maart +  12 april

2.   Maandag  14 oktober + maandagen 4 nov. + 18 nov. + 16 december  

Locatie                      Utrecht, Moreelsepark 65 (naast Centraal Station)

Tijden                        10.00 – 16.00 uur ( inloop 9.30 uur, en 2 x 2,5 uur opleiding + lunch)

Tijdinvestering:    Vier opleidingsdagen en twee tussenopdrachten van 4 uur

Deelnemers            Aantal: 8-12

 

PE punten                32  + certificaat

 

Heb je interesse: stuur een mail aan:  wma.vanden.elshout@planet.nl  en vermeld of je interesse hebt  in startdatum 1 of  startdatum 2

Daarna ontvang je meer informatie over het programma,  de kosten, een inschrijfmogelijkheid, betalingswijze en annuleringsvoorwaarden.

 

Vervolg:  deze 4 daagse opleiding leert je om een moreel beraad te begeleiden. Iedereen maakt een ander leerproces door, daarom bied ik een vervolgaanbod  in de vorm van intervisie en masterclasses.  Zo kun jij vanuit je eigen behoefte en op jouw maat je leerproces verdiepen  

WELKOM. Ik heb deze opleiding met veel plezier gegeven aan medewerkers van een ministerie, aan een groep vertrouwenspersonen, coaches,  leidinggevenden van gemeentes, artsen, docenten van een universiteit, HRM adviseurs, medewerkers van een woningbouwcorporatie en van een waterschap.